Fortnite Wolverine's Trophy: Het vinden van Wolverine's Trophy in Dirty Docks uitgelegd

Alles wat je moet weten over de derde Wolverine challenge. 

Het vinden van Wolverine's Trophy in Dirty Docks is de derde Wolverine challenge die je tijdens Fortnite Chapter 2 Season 4 kunt voltooien.

Voor de eerste challenge moest je op zoek naar mysterieuze claw marks, voor de tweede een Quinjet landingslocaties leegroven en nu moet je naar Dirty Docks om bewijs over Weapon X te vinden.

Het voltooien van de Wolverine challenges geeft je een speciale Wolverine skin, volledig in lijn met het thema van Chapter 2 Season 4.

Op deze pagina:

Wolverine's Trophy locatie in Fortnite in een oogopslag

Gelukkig, in tegenstelling tot de mysterieuze claw marks, is er maar een Wolverine's Trophy die je moet vinden en die is dichtbij Dirty Docks, in kwadrant H4 op de Fortnite map.

Fortnite_Dirty_Docks_map
De locatie van Dirty Docks op de Fortnite map.

Dit is de exacte locatie van Wolverine's Trophy:

Fortnite_Trophy_Map
De locatie van Wolverine's Trophy op de Fortnite map.

Aangezien je de trofee maar één keer hoeft te vinden om deze uitdaging te voltooien, betekent dit dat je, als je hem eenmaal hebt gevonden, verder kunt gaan met de match.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Zo vind je Wolverine's Trophy in Fortnite

Om de Wolverine's Trophy te vinden, moet je naar de zuidelijkste pier van Dirty Dock gaan. Die is vanuit de lucht gemakkelijk te zien.

Fortnite_Trophy_5
De trofee is in dit gebouw.

Nadat je bent geland, wil je naar binnen gaan in het gebouw dat aan het einde van deze pier staat, met de beste deur naar buiten gericht naar de zee.

Fortnite_Trophy_4
Ga je het gebouw via deze deur naar binnen.

Door gebruik te maken van deze deur hoef je, als je eenmaal in het gebouw bent, alleen nog maar door de deur recht voor je te gaan om Wolverine's Trophy te vinden.

Fortnite_Trophy_3
Ga door deze deur.

In dit kamertje zie je een houten kistje zitten onderin een set planken. Maak de doos open en je vindt Wolverine's Trophy - nu hoef je hem alleen nog maar op te pakken!

Fortnite_Trophy_2

Het voltooien van de challenge geeft je Wolverine's Trophy back bling, die je zal dragen voor de rest van de match, maar je gekozen back bling zal zijn plaats weer innemen als de match voorbij is.

Als je meer wilt weten over Season 4 van Fortnite, bekijk dan onze gidsen over de Season 4 Battle Pass skins en de Wolverine challenges.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread