Fallout: New Vegas krijgt Collector Edition

Met heel wat goodies erin.

Net zoals het vorige deeltje in de Fallout reeks, krijgt ook de jongste telg in de familie een Collector Editie, zo kondigde ontwikkelaar Obsidian aan. Deze keer geen lunchbox met een Bobblehead, maar een speciale editie die helemaal in het teken staat van Las Vegas, of New Vegas beter gezegd.

Allereerste in het rijtje zijn de “Lucky 7” poker chips, die allemaal een casino van de New Vegas strip vertegenwoordigen. In de box zit ook een custom made spel kaarten, waarmee de speler ‘Caravan’ kan spelen. ‘Caravan’ is een kaartspel dat Obsidian speciaal ontwikkelde voor de nieuwe Fallout game.

Maar dat is nog niet alles. Je krijgt ook een “Lucky 38” platinum chip en de grafische roman met harde kaft “All Roads”, geschreven door de Creative Director van de game, Chris Avellone en geïllustreerd door de mensen bij Dark Horse Comics.

En als kers op de taart kunnen we ook meedelen dat de game zelf ook in de Collector Editie zal zitten *knipoog*. Wij kijken alvast uit naar dit nieuwe deeltje in de Fallout reeks.

ADVERTENTIE

Gerelateerde content

FeatureGamereleases april 2020 - De 7 opvallendste gamereleases van deze maand

Met onder meer Resident Evil 3 Remake, Final Fantasy 7 Remake en Trials of Mana.

Digital FoundryBeste gaming headset in 2020 voor pc, PS4, Xbox One en Switch

De beste bedraadde en draadloze hoofdtelefoons in 2020.

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread