Eerste info over H.A.W.X. 2 duikt op

Ook eerste screenshots werden losgelaten.

Begin mei plaatsten we een nieuwsbericht rond het feit dat Ubisoft ons officieel liet weten dat ze in de herfst van dit jaar Tom Clancy's H.A.W.X. 2 zouden uitbrengen, en vandaag krijgen we meer details én de eerste screenshots van de game te zien.

In H.A.W.X. 2 zullen we boven locaties als Moskou, de Perzische Golf en de Noordpool mogen vliegen. Dankzij de gebruikte GeoEye satellietbeelden belooft Ubisoft dat we heel dichtbij de realiteit zullen kunnen komen. Zelf somt de uitgever ook nog even enkele belangrijke punten rond het spel op: "Houd je hoofd koel in intense dogfights, kom dichter bij de realiteit dankzij het opstijgen en landen op vliegdekschepen en luchtmachtbasissen en handel met uiterste precisie tijdens nachtelijke bombardementen. Spoor je vijanden op dankzij stille UAV’s en sla toe vanuit de hoogte, en leer foutloos bijtanken in de lucht tijdens de missies."

Tom Clancy's H.A.W.X. 2 wordt ontwikkeld door Ubisoft Boekarest en komt uit voor de PS3, X360, PC en Wii. We mogen jullie eveneens de allereerste screenshots presenteren, en ze kunnen teruggevonden worden op de gamepage van het spel.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Valorant komt mogelijk ook naar consoles

Maar enkel als de game daar waardig wordt bevonden.

Valorant gids en tips voor beginners en gevorderden

Een verzameling van al onze Valorant tips voor startende spelers en oude rotten.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread