Cyberpunk 2077 uiterlijk: kan je je uiterlijk later veranderen uitgelegd

Hoe belangrijk zijn je keuzes in de character creator?

Je uiterlijk in Cyberpunk 2077 kiezen is één van de eerste dingen die je doet in de game, samen met het kiezen van je life path en core attributes.

De game opent met een character creator, en laat je V's huidskleur, haarstijl, kleur van ogen, littekens, en meer veranderen.

Maar als je net zoals ons soms veel te veel tijd steekt in het kiezen van het uiterlijk van je personage in games, dan is het de moeite om tew eten hoe belangrijk je uiterlijk in Cyberpunk 2077 nu eigenlijk is. Vooral als je bedenkt dat het een first-person game is.

Daarom leggen we hier uit hoe vaak je je jouw versie van V ziet, en of het mogelijk is om later in de game nog je uiterlijk aan te passen.

Op deze pagina:

Cyberpunk 2077's character creator in actie

Waar kan je jezelf zien in Cyberpunk 2077?

Aangezien Cyberpunk 2077 een first-person game is, zal je jouw versie van V niet zo vaak zien. De voornaamste plekken waar je V kan zijn onder andere:

  • In je inventory screen
  • Wanneer je in de spiegel kijkt. Dit kan in je appartement en op andere locaties. Ook zie je jezelf tijdens bepaalde cutscenes, zoals op het einde van je life path-proloog
  • Als je in third-person rijdt in voertuigen
cyberpunk_2077_later_uiterlijk_veranderen_2
cyberpunk_2077_later_uiterlijk_veranderen_3

Je zal V het vaakst zien op je inventory screen. Hier kan je V's uitrusting aanpassen en je gear aanpassen. Dit komt voornamelijk neer op andere kledij en petjes of gasmaskers. Wij geven zelf altijd prioriteit aan de beste stats boven fashion dus V kan er al eens bijlopen als een rare snuiter in onze game. (Over kledij gesproken, wist je dat je ook verschillende Witcher-items kan equipen dankzij de Cyberpunk GOG beloningen, los van op welk platform je de game gekocht hebt?)

Kan je later nog je uiterlijk veranderen in Cyberpunk 2077?

Het antwoord is, helaas, nee. Je kan je uiterlijk niet op een later moment veranderen in Cyberpunk 2077. Je kan dit enkel doen in het begin van de game in de character creator.

Het aanpassen van je lichaam staat centraal in de game, zowel in het verhaal als in de gameplay. Er zijn dan ook verschillende Ripperdocs en andere manieren om nieuwe Cyberware te installeren. Maar die hebben geen invloed op het uiterlijk van V.

cyberpunk_2077_later_uiterlijk_veranderen_1

Het is perfect mogelijk dat toekomstige DLC of updates je de mogelijkheid zullen geven dit nog aan te passen. Het zou namelijk echt jammer zijn moesten spelers beperkt blijven hierin. Maar tot we daar bevestiging voor hebben, is het de moeite om toch wat extra tijd te steken in het maken van je personage in het begin van de game zodat je zeker tevreden bent over je uiterlijk. Je moet het er toch even mee doen.

Uiteindelijk blijft Cyberpunk 2077 wel een first-person game, dus buiten de eerdergenoemde specifieke momenten zal je V niet zien. Dus stress er ook weer niet te hard om.

Keer terug naar de Cyberpunk 2077 gids met tips

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread