Final Fantasy 7: The First Soldier releasedatum bekend

Final Fantasy: Battle Royale.

Square Enix en ontwikkelaar Ateam Entertainment hebben de releasedatum van mobile game Final Fantasy 7: The First Soldier bekendgemaakt. De titel is vanaf 17 november beschikbaar voor Android en iOS. Geïnteresseerden kunnen zich nu alvast registeren.

Final Fantasy 7: The First Soldier is een Battle Royale-game die zich 30 jaar voor de gebeurtenissen in het hoofdverhaal van Final Fantasy 7 afspeelt. Jij bent één van 75 kandidaten die probeert om een elite soldier bij Shinra te worden. Je bekampt je tegenstanders met een mix van zwaarden, geweren en magie.

Op een volwaardige sequel voor Final Fantasy 7 Remake is het sowieso nog even wachten. Square Enix heeft wel al onthuld dat bepaalde Episode Intermission features ook naar Final Fantasy 7 Remake 2 komen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread