Total War: Warhammer 3 releasedatum bekend

Komt ook naar Xbox Game Pass voor pc.

Ontwikkelaar Creative Assembly heeft de releasedatum van Total War: Warhammer 3 bekendgemaakt. Het slotstuk van de fantasy-trilogie is vanaf 17 februari beschikbaar. De game is te koop via Steam en de Epic Games Store, maar is daarnaast ook speelbaar via Xbox Game Pass voor pc.

De aankondiging komt er via een nieuwe trailer die eveneens het Ogre Kingdoms Race Pack voorstelt. De Ogres zijn gratis DLC voor iedereen die de game pre-ordert. Volgens de ontwikkelaar zijn de Ogres vooral goed in 'de vijand bombarderen met langeafstandswapens alvorens een verwoestende aanval in te zetten met hun monsterlijke cavalerie'.

Total War: Warhammer 3 zou normaal gezien nog dit jaar uitkomen, maar de release werd uitgesteld. In afwachting kun nog eens Bruce zijn mening over de vorige game in de reeks lezen in onze Total War: Warhammer 2 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Microsoft koopt Activision Blizzard

Voor een recordprijs van 70 miljard dollar!

Shadow Warrior 3 releasedatum gelekt

Microsoft en Sony spreken voor hun beurt.

Far Cry 6 review - Geen revolutie

Update: Pagan: Control DLC review.

De 5 best verkochte games deze week

Week 1 (3 t/m 9 januari 2022)

Dying Light 2 krijgt minstens vijf jaar post-launch DLC

Om te vermijden dat het een zombiegame wordt.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread