Animal Crossing: New Horizons 2.0 update aangekondigd

Je eiland krijgt een flinke upgrade.

Tijdens de Animal Crossing: New Horizons Direct van 15 oktober is er een grote gratis update voor de game aangekondigd.

Zo wordt Brewster's Cafe aan het museum toegevoegd, waar je een kopje koffie kunt drinken met je favoriete eilandbewoners. Harvey's eiland krijgt ook een upgrade waardoor je de winkeltjes van bijvoorbeeld Redd, Saharah en Kicks permanent op zijn eiland kan bereiken als je voor hun plekje betaalt.

Je kunt nu ook gewassen op je eiland verbouwen en gerechten koken. Die kun je vervolgens in je huis tentoonstellen of opeten voor een tijdelijke boost. Kapp'n brengt je met z'n boot naar vergelegen eilandjes waar het seizoen of de tijd anders kan zijn. Je kunt nu ook Gyroids opgraven en ze in je huis tentoonstellen, waar ze muziek maken voor je.

Er zijn ook een aantal Quality of Life toevoegingen. Je storage kan tot vijfduizend verhoogd worden, je kunt bewoners vroeg of laat op de dag actiever maken of instellen hoe snel onkruid groeit. Je kunt nu ook voorwerpen aan je plafond hangen, de hoeveelheid bruggen op je eiland verhogen en meubels dichter bij elkaar plaatsen.

De Animal Crossing: New Horizons 2.0 update wordt op 5 november uitgebracht. De Animal Crossing: New Horizons Happy Home Paradise DLC komt op dezelfde dag uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Nieuwe Warzone Caldera map release uitgesteld

Vlucht naar de zon vertrekt een weekje later.

Rockstar Games verontschuldigt zich voor de staat van GTA: The Trilogy

En biedt de originele pc-versies van de game opnieuw te koop aan.

Boba Fett komt naar Fortnite

Van een andere wereld.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread