Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins releasedatum onthuld

Paradise opent zijn deuren.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins komt op 18 maart 2022 uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Dat onthult uitgever Square Enix via een nieuwe trailer.

Naast een releasedatum onthult de trailer ook meer informatie over het verhaal, stelt de uitgever je voor aan enkele nieuwe personages en een eindbaas. Helemaal op het einde onthult Square Enix ook dat je tot en met 11 oktober een tweede demo van Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins kunt spelen op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

In die demo verken je de weelderige en groene bossen van de Refrin Wetlands, neem je het op tegen tal van bekende vijanden uit de Final Fantasy-franchise en krijg je de opdracht om een eindbaasgevecht te winnen van twee elementals. Verder bevat de proefversie van Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins een coöperatieve multiplayer, acht nieuwe jobs en kun je experimenteren met de aanpasbare uitrusting van alle partyleden.

Naast een release en tweede demo onthulde Square Enix eerder dat Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin is gebaseerd op Final Fantasy 1.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread