Life is Strange: Remastered Collection releasedatum bekend

Prikt vreemde datum.

Life is Strange: Remastered Collection komt op 1 februari 2022 uit voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One en Xbox Series X/S. Dat laat Square Enix weten via een persbericht.

Life is Strange: Remastered Collection bundelt Life is Strange Remastered, de prequel Life is Strange: Before the Storm Remastered en de inhoud van de Deluxe Edition van Before the Storm samen. De remasters bevatten opgepoetste personages, omgevingen, verbeterde belichting en motion captured gezichtsanimaties.

Dat de games al zo vroeg in 2022 uitkomen, klinkt bij de fans ongetwijfeld als muziek in de oren als je weet dat de Life is Strange: Remastered Collection release vorige maand nog werd uitgesteld naar 2022. Voor meer info over de nieuwste game in de reeks kun je hier onze Life is Strange: True Colors review lezen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread