Disco Elysium: The Final Cut komt volgende maand naar de Switch

Finale mysterie opgelost.

Ontwikkelaar ZA/UM maakt bekend dat Disco Elysium: The Final Cut vanaf 12 oktober beschikbaar is voor de Switch. Die versie bevat naast alle standaard toevoegingen van The Final Cut zoals volledige voice acting ook enkele specifieke toevoegingen om de game in handheld mode te spelen.

Zo is de UI aangepast voor gebruik op het kleine scherm van de Switch. Ook de grootte van alle tekst op het scherm kun je naar wens aanpassen. Je kunt de game vanaf nu pre-orderen in de Nintendo eShop voor € 39,99.

Begint volgend jaar brengt ZA/UM bovendien samen met iam8bit een fysieke Collector's Edition uit voor de Switch en PlayStation 5. Die kost wel 250 dollar, maar daarvoor krijg je naast de game ook een handgeschilderd figuurtje, een map van Martinaise en een artbook van meer dan 190 pagina's.

12

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread