Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Razer breidt console-line-up uit met nieuwe hardware

Headsets, laadstation en controller.

Hardwareproducent Razer heeft zijn nieuwe console-line-up voorgesteld. Die bevat onder andere de nieuwe Kaira X-headsets, een laadstation voor je XBox -controller en witte uitvoeringen van de Kaira- en Kaira Pro-headsets en Wolverine V2 Xbox Series X/S-controller.

De nieuwe Kaira X-headsets voor Xbox en PlayStation maken gebruik van Razer TriForce 50mm-drivers en een verbeterde frequentiescheiding. Dat laatste zorgt volgens Razer voor "heldere hoge tonen, heldere middentonen en een stevige bas". Verder beschikken beide headsets over de Razer HyperClear Cardioid Microphone die ongewenste achtergrondgeluiden moet voorkomen.

Daarnaast bevatten de headsets een bedieningspaneel waarmee je het volume aanpast en beschikt de hoofdband over Flowknit Memory Foam Cushions. De Kaira X bevat een 3,5mm analoge aansluiting waarmee je het apparaat makkelijk aansluit op consoles, pc's en mobiele apparaten. De Kaira X for Xbox en Kaira X for PlayStation zijn verkrijgbaar in het zwart, wit en de kleuren van de Xbox- en PlayStation-controllers. Beide headsets kosten €69,99.

De Universal Quick Charging Stand for Xbox is compatibel met Xbox One-, Xbox Series X/S- en Xbox Elite Series 1-controllers en beschikt over Universal Quick Charging Stand snelladen. Het laadstation is verkrijgbaar in Carbon Black, Shock Blue, Robot White, Pulse Red en Electric Volt en kost €59,99.

Ten slotte zijn er ook nog de witte versies van de Kaira, Kaira Pro en Wolverine V2 voor Xbox Series X/S. De Kaira Pro beschikt over Razer TriForce Titanium 50mm drivers, de HyperClear Supercardioid Microphone, Xbox Wireless en Bluetooth 5.0. De Kaira beschikt, buiten Bluetooth 5.0, over alle functies van de Pro-uitvoering. Beide headsets beschikken over Flowknit Memory Foam Ear Cushions en een bediening op de headset met EQ-presets voor muziek, films en games. Het kostenplaatje van de Kaira en Kaira Pro bedraagt respectievelijk €109,99 en €159,99.

De witte versie van de Wolverine V2 heeft ten slotte Razers Mecha-Tactile Action Buttons, een D-Pad en verwisselbare bumpers en kost €119,99.

Read this next