Gerucht: Final Fantasy 16 release tijdens PlayStation Showcase onthuld

Finaal foutje van de firma?

Het lijkt erop dat Final Fantasy 16 mogelijk op 16 juni 2022 uitkomt. Dat ontdekten fans aan het begin van de PlayStation Showcase van 9 september.

In de 37ste seconde van de PlayStation Showcase zie je op een bord in een station de tekst "Valisthea - 06:16" staan. Omdat Final Fantasy 16 zich afspeelt in Valisthea vermoeden fans dat de game mogelijk op die dag uitkomt op de PlayStation 5. Sony en Square Enix reageerden nog niet op deze ontdekking.

ff16release

Omdat 16 juni op een donderdag valt en games meestal uitkomen op dinsdag of vrijdag is het mogelijk dat Sony de fans gewoon in de maling neemt. Het kan echter ook dat Square Enix voor die symbolische datum kiest omdat het hier gaat m de 16e hoofdgame in de reeks.

Mogelijk moet je nog even wachten op de officiële bevestiging van de releasedatum. Square Enix zei eerder dat Final Fantasy 16 de Tokyo Game Show 2021 overslaat en ook dat hij in Final Fantasy 16 Engelse stemacteurs prioriteert.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread