Marvel's Wolverine aangekondigd

Vlijmscherpe onthulling.

Ontwikkelaar Insomniac Games laat weten dat hij momenteel aan Marvel's Wolverine voor de PlayStation 5 werkt. Wanneer de game precies uitkomt, zegt de ontwikkelaar niet.

Naast een teaser waarin Wolverine zijn adamantium klauwen gebruikt om zich te verdedigen tegen een aanvaller die op het punt staat om hem aan te vallen met een mes, onthult de studio niets over de game zelf. Het enige wat we weten, is dat de game momenteel in de vroege ontwikkelingsfase zit en dat Brian Horton en Cameron Christian respectievelijk aantreden als creative director en game director.

Naast een game over de mutant kondigde Insomniac Games ook de PlayStation 5 exclusive Marvel's Spider-Man 2 aan.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread