Er komt waarschijnlijk een Death Stranding sequel

Norman Reedus spreekt voor zijn beurt.

Hideo Kojima werkt mogelijk aan een Death Stranding sequel. Dat onthult acteur Normal Reedus in een interview met de Portugese website AdoroCinema. Volgens hem zijn er op zijn minst 'onderhandelingen gaande' voor een tweede game.

Voor de vertaling van Reedus' antwoord zijn we afhankelijk van Google Translate, maar vermoedelijk heeft hij het volgende gezegd: "Ik denk dat we een tweede Death Stranding doen. De game is momenteel in onderhandeling. Dus...joepie!"

Wie de eerste game nog niet heeft gespeeld, kan vanaf volgende maand aan de slag met de Death Stranding Director's Cut. Op de site kun je ook nog eens Sanders Death Stranding review lezen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread