Cyberpunk 2077 patch 1.3 verbetert de minimap

Voor je nachtelijke tripjes door Night City.

CD Projekt RED heeft de eerste details over patch 1.3 voor Cyberpunk 2077 bekendgemaakt. De patch verbetert onder andere de werking van de minimap en maakt het goedkoper om je perks te resetten. Een releasedatum is er nog niet.

Een filmpje op YouTube toont de verbeterde minimap. Die zoomt nu verder uit, waardoor je vooral aan hoge snelheden beter het overzicht over je omgeving behoudt.

Ook de prijs van de Tabula e-Rasa om je perks te resetten wordt aangepast. Momenteel kost die nog 100.000 eurobucks, maar dat wijzigt naar 13.200 eurobucks, waardoor je dus goedkoper een nieuwe build kunt uitproberen.

Later vandaag onthult CD Projekt RED nog nieuwe details over de patch. Om 18:00 kun je via het Twitch-kanaal van de ontwikkelaar een livestream daarover volgen.

Of ook de prestaties van de game omhooggaan, valt af te wachten. Eerder verkondigde CD Projekt RED immers als dat "Cyberpunk 2077 een bevredigend niveau van stabiliteit heeft bereikt".

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread