Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Steam update bevat nieuwe Storage Manager

'Hoezo, nog maar 100 mb beschikbaar?!'

In de nieuwste Steam beta update heeft Valve de Storage Manager geüpdatet.

Deze nieuwe versie laat uitgebreid zien hoeveel schijfruimte er wordt gebruikt voor games en zaken buiten Steam om, welke games zijn geïnstalleerd en welke harde schijven worden benut. Ook laat het zien hoeveel ruimte DLC in beslag neemt.

Ter vergelijking, de vorige versie laat alleen zien welke mappen games bevatten, hoeveel games er geïnstalleerd zijn en hoeveel schijfruimte er benut wordt. De nieuwe versie brengt verduidelijking en een nieuwe grafische interface met zich mee.

Als je alvast gebruik wilt maken van deze update kun je via de Steam instellingen meedoen aan de Steam beta. Ben je daar niet zo kapot van, kun je altijd wachten tot de update aan de officiële versie wordt toegevoegd. Wanneer dat exact gebeurt, is echter nog niet bekendgemaakt.

In ander Steam nieuws, Valve heeft onlangs de Steam Deck aangekondigd, een handheld pc/console hybride. Aangezien de nieuwe Storage Manager wat weg heeft van die van een console, is het niet lang nadenken over de reden dat deze is aangepast.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Steam

PC

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties