Opnieuw 50.000 Warzone cheaters verbannen

Recidivisme wordt bestraft.

Raven Software heeft vorige week nogmaals 50.000 cheaters in Call of Duty: Warzone verbannen. Dat laat de ontwikkelaar weten via Twitter. In totaal staat de teller intussen al op meer dan een half miljoen verbannen accounts.

De focus lag deze keer op spelers die zich al meermaals hebben bezondigd aan cheaten. Vermoedelijk hebben zij nu een definitieve ban gekregen, al maakt Raven Software daarover geen details bekend.

Hoewel de ontwikkelaar regelmatig actie onderneemt, blijft cheaten een gigantisch probleem in Warzone. Sinds kort maken Warzone cheaters ook gebruik van machine learning op console. Enkele streamers hadden dan weer geluk, want cheaters gaven hen een zetje naar level 1000.

Naast cheaters verbannen werkt Raven Software uiteraard ook aan nieuwe content. Zo gooit Warzone Season 4 Reloaded de balans tussen wapens volledig overhoop.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread