XCOM Legends onthuld

Reeds beschikbaar in bepaalde regio's voor Android.

2K Games heeft de mobiele game XCOM Legends aangekondigd. De game kreeg in bepaalde, niet genoemde regio's ook alvast een soft-launch op Android.

In de mobiele turn-based is het twintig jaar geleden dat de aarde zich na een korte oorlog met de aliens moest overgeven aan zijn buitenaardse veroveraars. Om de laatste verzetsstrijders uit te roeien, lieten de buitenaardse wezens een oeroud kwaad los. Jij krijgt de taak om het XCOM-verzet verder uit te breiden.

De game bevat een campaign-mode waarin je het opneemt tegen verschillende vijandelijke aanvalsgolven. Wie een bepaald punt van het verhaal bereikt, krijgt toegang tot de verschillende PvP-modes. In die PvP-modes rekruteer je nieuwe helden en neem je het op tegen zij die "nog steeds worden gecontroleerd door de aliens". Verder bevat XCOM Legends ook nog daily challenges en unieke specifieke Hero War Stories.

XCOM Legends wordt ontwikkeld door de Amerikaanse studio Iridium Starfish die onderdeel uitmaakt van Take-Two Interactive, het moederbedrijf van 2K Games. Momenteel zit deze game nog steeds in Early Access.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread