Warzone-hackers geven bekende streamers zetje naar level 1000

En ontgrendelen alle weapon camos.

Enkele bekende Warzone-streamers werden vannacht door hackers belaagd en bereikten als gevolg onmiddellijk level 1000 en ontgrendelden alle weapons camos, waaronder de moeilijk te ontgrendelen Dark Matter camo. Dat melden de getroffen streamers zelf via Twitch, YouTube of Twitter.

Onder de getroffen streamers vinden we Nick "NICKMERCS" Kolcheff met 1,9 miljoen volgers op Twitter, 5,9 miljoen volgers op Twitch en 3,95 miljoen volgers op YouTube. Ook streamers Faze's Swagg, Biffle en Smixie zijn gehackt. Het is onduidelijk of de hackers een foutje hebben gemaakt en de streamers per ongeluk of met opzet een zetje hebben gegeven.

Ondanks alle inspanningen van Actvision blijft Warzone met een cheatersplaag kampen. Dat bleek onlangs nog toen cheaters machine learning gebruikten om te cheaten op console en je dankzij een Warzone glitch met een parachute in Gulag-matches kon neerdalen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread