Maker van machine learning cheat stopt ontwikkeling na klachten door Activision

"Wou nooit iets illegaal doen."

De maker (USER101) van de machine learning cheat User Vision Pro stopt op vraag van Activision met de ontwikkeling van de cheat. Dat meldt USER101 zelf via de website van de cheattool.

Enkele dagen geleden ontdekten bezorgde competitieve consolegamers dat cheaters een machine learning cheat gebruiken die gameplay analyseert en de benodigde acties naar je controller stuurt. Activision reageerde meteen door de promovideo voor de tool van YouTube te halen en aan de maker te vragen om de ontwikkeling te stoppen. USER101 ging in op de vraag van de uitgever in en haalde meteen ook het bijbehorende Discord-kanaal offline, waardoor de verkoop van de User Vision Pro-tool ook onmiddellijk een halt werd toegeroepen.

USER_101

Verder schreef de ontwikkelaar van de tool nog een verklaring waarin hij aangeeft dat hij nooit "de intentie had om iets illegaals te doen". USER101 zegt verder dat hij dit type technologie ontwikkelde voor zijn assisterende voordelen. Zo kun je een webcam op jezelf richten en ingame bewegingen maken zonder je ledematen te gebruiken.

In ander Call of Duty-nieuws onthult Activision de Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season 4 Reloaded roadmap en kreeg je afgelopen weekend meer informatie over de Black Ops Cold War Zombies-map Mauer Der Toten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Nintendo Switch ondersteunt nu Bluetooth audio

Klinkt als bluetooth audio in de oren.

Nintendo kondigt Switch prijsverlaging aan

In aanloop naar de release van de Switch OLED.

Lego Super Mario 64 set onthuld

Minstens evenveel pixels als op de Nintendo 64.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread