EA: "FIFA 22 op pc heeft geen one machine limit"

Steam-pagina zorgt voor opschudding.

De pc-versie van FIFA 22 heeft toch geen one machine activation limit. Dat zegt uitgever Electronic Arts nadat de Steam-pagina het tegendeel beweerde.

Fans van FIFA 22 waren niet blij toen ze op 13 juli op de Steam-pagina van de game lazen dat de game een one machine activation limit heeft. Dat betekent dat je FIFA 22 enkel kunt spelen op de pc waarop je de game voor het eerst hebt geïnstalleerd en geactiveerd. Electronic Arts schuift dat misverstand nu van tafel en verwijdert de 'one machine activation limit' vermelding van de Steam-pagina.

FIFA22machinelimitvoor
FIFA22machinelimitna

Om het misverstand helemaal uit de wereld te helpen, gaf Electronic Arts de volgende verklaring aan Eurogamer: "We bevestigen dat FIFA 22 op pc en Steam geen one machine limit heeft. De zin op de pagina klopte niet waardoor we die verwijzing hebben verwijderd. We verontschuldigen ons voor dit misverstand en we zijn onze community dankbaar dat zij deze fout hebben opgemerkt."

Het is niet de eerste keer dat Electronic Arts na de aankondiging van FIFA 22 releasedatum voor opschudding bij de FIFA-community zorgt. Eerder uitte die community al zijn frustraties nadat de uitgever onthulde dat de pc-versie van FIFA 22 geen next-gen features bevat.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread