Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season 4 Reloaded roadmap onthuld

Met nieuwe payload-mode.

Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season 4 Reloaded start op 15 juli om 06:00 uur. Om die reden onthult Activision de roadmap van dit mid-season.

Wie de Season 4 Reloaded update wil downloaden moet, afhankelijk van het platform, tussen de 11,4 GB en 21,3 GB vrijmaken voor Black Ops Cold War en tussen de 8,9 GB en 10,4 GB voor Warzone.

In ruil daarvoor krijg je toegang tot de close-quarter wapens OTs 9 (SMG) en de Mace (melee), de Sentry Gun killstreak en de nieuwe Operator Grigori Weaver van de NATO-factie. Die laatste is verkrijgbaar via de Weaver Operator Bundle die je toegang geeft tot zijn 'Kremlin's Eye' Operator Skin, drie Legendary Weapon Blueprints en een Finishing Move die ervoor dat zombies zijn doelwit uit elkaar trekken.

BOCWSeason4ReloadedRM

Season 4 Reloaded bevat ook een primeur, want voor de eerste keer krijgt Warzone een objective-based mode genaamd Payload. In die mode worden twee teams van elk 20 spelers verdeeld in de rol van aanvaller of verdediger. De aanvallers moeten binnen de tijd een voertuig vol met satellietonderdelen en cruciale intel binnen de tijd doorheen tal van checkpoint loodsen. Het verdedigende team probeert dat te verhinderen door aanvallers van het voertuig te schieten of door obstakels tussen de verschillende checkpoint te bouwen.

Als laatste organiseert Activision in de loop van Season 4 een wereldwijd Blueprint Blitz-evenement dat je kunt vergelijken met Double XP Weekends. Tijdens Blueprint Blitz zal er gedurende die periode bij het voltooien van twee reguliere Contracts een Contraband Contract spawnen.

Dat is nog niet alles, want tijdens Season 4 Reloaded krijg je ook toegang tot de Call of Duty: Black Ops Cold War map Rush uit Black Ops 2 en de Capture the Flag-mode. Verder zal de de release van de Black Ops Cold War Zombies-map Mauer Der Toten ook plaatsvinden op 15 juli.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread