Gerucht: de volgende Dark Pictures-game heet The Devil In Me

Duivels lek.

Via een patentaanvraag is vermoedelijk de titel van de volgende game in de The Dark Pictures-reeks van ontwikkelaar Supermassive Games gelekt. Volgens een aanvraag via Justia Trademarks blijkt dat die game The Dark Pictures: The Devil in Me heet. In de aanvraag is ook het logo van de game te zien.

De titel van de vierde game in de Dark Pictures-reeks is dus al vroeg gelekt. De release van het derde deel, The Dark Pictures: House of Ashes, staat immers pas voor eind dit jaar gepland. Vermoedelijk krijgen we dan de officiële bevestiging van The Devil in Me. Ook House of Ashes werd immers onthuld bij de release van The Dark Pictures: Little Hope.

12

Voorlopig blijft het speculeren naar het thema van The Devil in Me. Supermassive Games heeft al aangegeven in elke nieuwe game een ander horrorthema te willen verkennen. Zo gaat House of Ashes over een groep Amerikaanse soldaten die moeten ontsnappen van een 'eeuwenoud kwaad' in de woestijn van Irak.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread