Gerucht: Alan Wake Remastered en Final Fantasy 7 Remake komen naar Epic Games Store

Krijgen we binnenkort epische aankondigingen?

Alan Wake Remastered en PlayStation-exclusive Final Fantasy 7 Remake komen waarschijnlijk naar de pc via de Epic Games Store. Dat ontdekte Redditor AsleepEntrepreneur73 op EpicData, een Epic Games Store datatracker.

Epic Games Store laat niet zomaar in zijn kaarten kijken en gaf Alan Wake Remastered en Final Fantasy 7 Remake respectievelijk de codenamen HeronStaging en Pineapple. De uitgever slaagde echter niet volledig in zijn opzet, want in de map CloudSaveFolder vind je de namen van beide games.

AWRFF7R1

Dat Final Fantasy 7 Remake een pc-versie krijgt, is eigenlijk geen geheim meer. De exclusiviteitsdeal tussen Sony en Square Enix liep in maart 2021 af. Daardoor vermoeden we dat de game ergens dit jaar nog een pc-versie krijgen. Alan Wake Remastered lijkt dan weer een van de twee projecten te zijn waar Remedy Entertainment momenteel aan werkt. Het tweede is vermoedelijk Alan Wake 2.

Omdat Epic Games nog niets officieel bevestigde, is het moeilijk om te zeggen wanneer beide games beschikbaar zijn in de Epic Games Store.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread