Xbox Games Showcase: Extended aangekondigd

Microsoft is nog niet uitgepraat.

Microsoft houdt op donderdag 17 juni om 19:00 uur een Xbox Games Showcase: Extended-persconferentie. Dat maakt de uitgever bekend via Xbox Wire.

Tijdens de Xbox Games Showcase: Extended-stream, die geleid wordt door Kinda Funny Xcast-presentator Parris Lilly, voert Microsoft gesprekken met ontwikkelaars als Double Fine, Obsidian Entertainment, Ninja Theory en Rare. Vermoedelijk kom je tijdens deze persconferentie meer te weten over Psychonauts 2, The Outer Worlds 2, Senua's Saga: Hellblade 2 en Sea of Thieves.

XboxGamesShowcaseExtended

Gisteren onthulde Bethesda al de Starfield releasedatum en kondigde Microsoft de free-to-play multiplayer van Halo Infinite aan. Ook is de Age of Empires 4 releasedatum bekendgemaakt en was er de aankondiging van Forza Horizon 5.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread