Rainbow Six Siege krijgt cross-play en cross-progression

Belegering langs alle kanten.

Rainbow Six Siege krijgt bij de release van de game op Stadia op 30 juni cross-play- en cross-progressie-ondersteuning. Dat onthult Ubisoft via zijn website.

De release van de functie wordt in twee gesplitst. Zo kunnen spelers op pc Rainbow Six Siege vanaf 30 juni samen spelen met spelers op Stadia en Amazon Luna. Tussen die platformen is er vanaf dan ook cross-progressie. Begin 2022 komt er ook cross-play tussen PlayStation- en Xbox-consoles en cross-progressie tussen alle platformen.

RB6cross_functies

Ubisoft laat in het persbericht weten dat de ontwikkelaar "meer dan ooit wil dat de meer dan 70 miljoen spelers samen kunnen spelen" op verschillende platformen.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread