Jurassic World Evolution 2 aangekondigd

Rawr vlees.

Acteur Jeff Goldblum heeft tijdens Summer Game Fest 2021 de themepark simulator Jurassic World Evolution 2 aangekondigd. De game komt later dit jaar uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Wederom krijgen spelers de opdracht om een themapark vol dinosaurussen te ontwerpen en de bezoekers te vermaken. Volgens ontwikkelaar Frontier Developments bevat de sequel 75 prehistorische soorten en een nieuwe campagne, die zich na de evenementen van de film Jurassic World: Fallen Kingdom afspeelt.

Tot slot bevat Jurassic World Evolution 2 nieuwe modi zoals Chaos Theory, een Sandbox-modus en een Challenge-modus. "De Chaos Theory-modus biedt een nieuwe kijk op de belangrijkste momenten uit de Jurassic World-filmfranchise, waarbij spelers de mogelijkheid krijgen om de loop van de gebeurtenissen te veranderen," aldus Frontier Developments.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t.e.m. 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread