Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gerucht: Call of Duty WW2: Vanguard niet te zien tijdens E3 2021

Waarschijnlijk wel via in-game Warzone-evenement.

Call of Duty WW2: Vanguard zal waarschijnlijk niet te zien zijn tijdens E3 2021. Vermoedelijk komt er binnenkort wel wel een in-game Warzone-evenement. Intussen zou Activision ook aan een Wereldoorlog 2 Warzone-map werken. Dat alles beweert althans VGC in een artikel op zijn website.

Volgens VGC bevat Vanguard een campaign, multiplayer en zombies mode die zich situeren in de Europese en de Aziatische theaters van de Tweede Wereldoorlog. Vermoedelijk komt de nieuwste Call of Duty ergens in november uit op pc, current-gen- en next-gen-consoles.

Pacific WW2-map van Battlefield V.

De nieuwe Warzone-map zou zich ergens in Azië bevinden en bij de release van Call of Duty WW2: Vanguard de huidige Verdansk-map vervangen. Die nieuwe map zou meteen ook de grootste in een Call of Duty-game zijn. Om de grote afstand makkelijker te overbruggen, krijg je toegang tot verschillende voertuigen.

In ander Call of Duty-nieuws kondigt Activision het laatste dubbel XP-weekend van Warzone en Black Ops Cold War Season 3 aan en zal Treyarch vandaag Black Ops Cold War en Warzone Season 4 officieel voorstellen tijdens Summer Game Fest: Kickoff Live!.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Call of Duty: WW2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties