Elden Ring releasedatum bekend

En daar is de eerste trailer!

FromSofware heeft zonet de eerste gameplaybeelden van Elden Ring getoond. Tijdens Summer Game Fest 2021 is een eerste ingame trailer voor de game onthuld, waarin meteen ook de releasedatum voor de game te zien is. Elden Ring komt op 21 januari 2022 uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Net zoals de Dark Souls-games speelt Elden Ring zich af in een fantasysetting waarin je het opneemt tegen tal van gruwelijke monsters en bosses. Die wereld is samen met George R.R. Martin bedacht, de schrijver van de A Song of Ice and Fire-boeken.

Daarnaast lijkt de game ook verschillende mechanics over te nemen van Sekiro: Shadows Die Twice. Zo zie je het hoofdpersonage op een bepaald moment door een kerk sluipen. Daarnaast oogt de combat ook een stuk vloeiender dan in Dark Souls.

1
2
3

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread