God of War: Ragnarok release uitgesteld naar 2022

Komt ook naar de PlayStation 4.

De God of War: Ragnarok release wordt uitgesteld naar 2022. De game komt bovendien zowel uit op de PlayStation 4 als de PlayStation 5. Dat maakt ontwikkelaar Santa Monica Studio bekend via Twitter.

Omdat de ontwikkelaar een game wil afleveren 'van de hoogst mogelijke kwaliteit en tegelijkertijd de veiligheid en welzijn van het team, de creatieve partners en hun families wil garanderen', stelt hij de release uit. Daarnaast bedankt Santa Monica Studios iedereen voor de aanhoudende steun en laat de studio weten dat hij niet kan wachten om meer dingen over God of War: Ragnarok te onthullen.

PlayStation Studios-topman Hermen Hulst bevestigt via een interview op de PlayStation-blog dat zowel God of War: Ragnarok als Gran Turismo 7 uitkomen op de PlayStation 4 en PlayStation 5. Enkele PlayStation 5 showpieces zoals Returnal en Ratchet and Clank: Rift Apart blijven wel exclusief voor dat platform.

Daarnaast bevestigde Hermen Hulst ook nog eens dat PlayStation Studios aan meer dan 25 nieuwe games werkt. Ook weten we dat PS5-bezitters meer games speelden en kochten dan PS4-bezitters bij de lancering.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread