Dying Light 2 release nogmaals uitgesteld

Apocalyps uitgesteld.

Techland stelt de Dying Light 2: Stay Human release nogmaals uit, deze keer naar 4 februari 2022. De game stond ooit gepland om begin 2020 uit te komen, maar die datum is intussen al meermaals opgeschoven.

Via een bericht op sociale media laat Techland-topman Pawel Marchewka weten dat de game volledig speelbaar is en momenteel uitgebreid wordt getest, maar dat er meer tijd nodig is om alles af te werken.

12

Bij de fans heerste er al langer ongerustheid over het meermaals uitstellen van de game. Begin dit jaar bedaarde Techland nog de gemoederen door te benadrukken dat Dying Light 2 niet in 'dev hell' zit.

heb je het eerste deel in de reeks nooit gespeeld? Hier lees je Carls Dying Light review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread