Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in juni

Inclusief het recent aangekondigde Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown.

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand juni bekendgemaakt. Vanaf 1 juni kun je aan de slag met Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, Operation: Tango en Star Wars Squadrons.

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown werd pas eerder deze week aangekondigd. het is een remaster van de Virtua Fighter 5: Final Showdown die in 2010 naar de arcades kwam. De game is zowel speelbaar op de PlayStation 4 als PlayStation 5 en blijft gratis beschikbaar tot en met 2 augustus.

Cover image for YouTube videoVirtua Fighter 5 Ultimate Showdown | Announcement Trailer (PlayStation 4)

Operation: Tango is eveneens meteen bij de release gratis te downloaden. In die co-operatieve spionagegame probeer je samen met een vriend de wereld te redden. Ten slotte is er ook nog Star Wars Squadrons. Zowel Operation: Tango als Star Wars Squadrons zijn tot en met 5 juli gratis.

Heb je de gratis PlayStation Plus games in mei nog niet gedownload? Haast je dan, want de komende dagen kun je onder andere Battlefield 5 nog aan je bibliotheek toevoegen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Squadrons

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties