The Last of Us: Part 2 krijgt performance update voor PS5

Niet de laatste.

De backwards compatibility-versie van The Last of Us: Part 2 krijgt een performance update op de PlayStation 5. Dat maakt ontwikkelaar Naughty Dog bekend op de PlayStation Blog.

Dankzij de nieuwe performance update kun je via de Display-instellingen bepalen of je The Last of Us: Part 2 wilt spelen aan 30 fps of 60 fps. De update zorgt volgens Naughty Dog ook voor een verbeterde resolutie, snellere laadtijden en meer.

Deze performance update is volgens Naughty Dog nog maar een eerste stap om de backwards compatibility-versie van de game te verbeteren op de Playstation 5. Of The Last of Us: Part 2 in de toekomst een volwaardige PlayStation 5-port krijgt is, zegt de ontwikkelaar niet.

Waarom Michiel al zeker blij is met de doelstellingen van de ontwikkelaar lees je in zijn The Last of Us: Part 2 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread