The Ascent komt op 29 juli uit

Twin-stick geweld.

The Ascent komt op 29 juli uit voor pc, Xbox One en Xbox Series X/S. Dat blijkt uit een nieuwe trailer die vrijgegeven is door uitgever Curve Digital.

The Ascent is een sci-fi twin-stick actie-RPG en komt op release gelijk uit op Xbox Game Pass. Diegene die geen abonnement heeft moet 30,- euro betalen.

Het is de allereerste game van ontwikkelaar Neon Giant, die in 2018 extra financiering van Epic Games kreeg. De game draait dan ook op de Unreal Engine 4 om de cyberpunksetting in volle glorie te presenteren.

De volledige game is in singleplayer of tot en met vier spelers in local en online co-op te spelen, waarbij iedere speler de mogelijkheid heeft om diens personage aan te passen en van cyberware te voorzien.

Naast The Ascent komen er binnenkort meer games naar Microsofts abonnementsdienst. Zo komen onder andere Maneater, Conan Exiles en Slime Rancher in mei naar Xbox Game Pass. Eveneens hebben we de beste Xbox Game Pass games die je in 2021 moet spelen opgelijst.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread