Gerucht: Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom komt naar de Switch

Verbindt koninkrijk aan Switch.

Het lijkt erop dat Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom een versie voor de Switch krijgt. Eerder vandaag was op de website van het Entertainment Software Rating Board (ESRB) een pagina voor de Switch-versie te vinden, maar die is intussen terug verwijderd.

De Switch-versie van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom heet volgens die pagina Prince Edition en bevat alle eerder uitgebrachte uitbreidingen. Daaronder vallen The Lair of the Lost Lord en The Tale of a Timeless Tome.

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom kwam op 23 maart 2018 uit voor pc en PlayStation 4. Een Switch-versie, zoals die van de Ni No Kuni Remastered: Wrath of the White Witch, bleef tot nu toe uit. Voorlopig blijft het wel wachten op een definitieve bevestiging van Bandai Namco.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread