Godfall komt waarschijnlijk naar de PlayStation 4

Exclusiviteitsdeal maakt binnenkort goddelijke val.

Godfall werd recent voor de PlayStation 4 gerated door het Europese ratingsbureau PEGI. Dat lees je op de website van het ratingsbureau.

De exclusiviteitsdeal van Godfall voor de PlayStation 5 en Epic Games Store eindigt op 21 mei 2021. Het is dan ook goed mogelijk dat de game in de toekomst niet alleen naar de PlayStation 4 komt, maar ook bijvoorbeeld naar Steam, de Xbox One en de Xbox Series X/S. Het blijft echter wachten op definitieve bevestiging van de ontwikkelaar.

GodfallPS4rating

Hoewel de game bij de release op de PlayStation 5 elementen als Adaptive Triggers, Haptic Feedback en snellere laadtijden ondersteunde, zijn die op geen enkele manier essentieel voor de gameplay. Het is dus niet onwaarschijnlijk dat de game binnenkort naar andere platformen komt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread