Apex Legends Mobile aangekondigd

Geen pay-to-win of cross-play.

Apex Legends Mobile is de nieuwste free-to-play mobiele titel van ontwikkelaar Respawn Entertainment. Dat maakt Game Director Chad Grenier bekend via de Apex Legends-website.

Volgens Grenier is Apex Legends Mobile speciaal ontwikkeld voor touchscreens en bevat deze versie 'gestroomlijnde controls en doordachte optimalisaties'. Hoewel het hier over een compleet nieuwe versie van de game gaat, blijft hij toch trouw aan de versie die momenteel te spelen is op pc en consoles.

ApexLegendsMobile1

Volgens de ontwikkelaar bevat Apex Legends Mobile geen pay-to-win-elementen. Wel kun je Battle Passes en cosmetische voorwerpen verzamelen die je niet vindt in de versie op pc en consoles. De mobiele versie bevat ook geen cross-play omdat Apex Legends Mobile enkel ontwikkeld is voor mobiele apparaten.

Apex Legends Mobile wordt later deze maand getest door Android-gebruikers in India en de Filipijnen. Later breidt de testfase uit naar meer spelers, beschikbare regio's en iOS-apparaten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread