Xbox Cloud Gaming bta voor pc en iOS start op 20 april

In de testwolken.

De Xbox Cloud Gaming-bèta start op 20 april voor pc en Apple smartphones en tablets. Dat maakt Microsoft bekend via Xbox Wire.

Microsoft verstuurt morgen uitnodigingen voor de Xbox Cloud Gaming-beta naar Xbox Game Pass Ultimate-abonnees. Wie op zo'n uitnodiging ingaat, krijgt via xbox.com/play toegang tot meer dan 100 Xbox Game Pass-titels via Edge, Google Chrome en Safari.

Het enige dat je daarvoor nodig hebt, is een ondersteunde controller. Heb je die niet, dan is het ook mogelijk om bij meer dan 50 games gebruik te maken van de custom touch controls.

Wie op 20 april niet wordt uitgenodigd voor de bètafase hoeft niet te wanhopen, want Microsoft blijft ook nadien uitnodigingen versturen naar abonnees in de 22 landen waar de service beschikbaar is.

Dat Microsoft nu een bèta organiseert voor de cloud gaming-functionaliteit is niet zo verwonderlijk. Eind vorig jaar onthulde het bedrijf namelijk dat de Xbox cloud gaming begin 2021 naar pc en iOS komt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread