Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ubisoft organiseert digitale E3-conferentie

Line-up nog niet bekend.

De volgende Ubisoft Forward is een digitale conferentie die op zaterdag 12 juni om 21:00 uur plaatsvindt en deel uitmaakt van E3 2021. Dat maakt Ubisoft bekend via Twitter en zijn website.

Voorlopig houdt Ubisoft de lippen stijf over de line-up en de aankondigingen van 'teams van over de hele wereld'. Het bedrijf laat wel weten dat het 'binnenkort' meer informatie loslaat over de digitale conferentie.

Vermoedelijk krijg je in de Ubisoft Forward van juni meer informatie over het langverwachte Far Cry 6, de extreme sports-titel Riders Republic, de nogmaals uitgestelde Prince of Persia: The Sands of Time remake, Rainbow Six Quarantine en ongetwijfeld aankondigingen voor nog onbekende games.

Ubisoft is een van de vele bedrijven die aantreedt voor de gratis virtuele versie van E3 2021 die van 12 tot 15 juni online plaatsvindt. Zo krijg je naast het bovenstaande bedrijf ook streams te zien van onder meer Nintendo, Microsoft, Capcom, Konami, Ubisoft, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games, Koch Media en enkele onaangekondigde ontwikkelaars en uitgevers.

In andere Ubisoft-nieuws maakte het bedrijf bekend dat de release van de Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids DLC is uitgesteld naar 13 mei.

Read this next