Final Fantasy 7 Remake Intergrade Episode INTERmission is standalone

Een laatste pauze.

De eerder aangekondigde Final Fantasy 7 Remake episode heet Episode INTERmission en is bij de release als standalone game afzonderlijk te koop in de PlayStation Store van de PlayStation 5. Naar aanleiding van die aankondiging onthult Square Enix ook meer details over de gameplay van die episode.

In Episode INTERmission probeert ninja Yuffie Kisaragi Shinra Corporation te infiltreren om erg krachtige Matera te stelen en de glorie van haar thuisland te herstellen. Yuffie staat er echter niet alleen voor, want tijdens haar missie wordt ze bijgestaan door Sonon en verschillende leden van de rebellengroep Avalanche. Onder die leden horen Zhijie, Nayo, Billy Bob, Polk en antagonist Weiss.

FF7RIntergradeINTERmission

Tijdens haar missie kan het hoofdpersonage verder beroep doen op allerlei vaardigheden. Zo kan ze een gigantische werpster gooien en die versterken met haar Elemental Ninjutsu. Terwijl de werpster onderweg is, kan Yuffie verder haar vijanden vanop afstand pijn doen door middel van haar long-range ninjutsu.

Haar tweede vaardigheid is Banishment. Die doet schade afhankelijk van hoeveel van je ATB-meter je daarvoor gebruikt. Ook die vaardigheid kun je versterken met Elemental Ninjutsu. Als laatst kan Yuffie ook nog vijanden in haar directe omgeving aanvallen en naar zich toetrekken met de Windstorm-vaardigheid.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade en Episode INTERmission komen beide exclusief op 10 juni uit voor de PlayStation 5. Wie Final Fantasy 7 Remake gratis heeft verkregen op de PlayStation 4 als een van de gratis PlayStation Plus games van maart, kan deze niet upgraden naar Final Fantasy 7 Remake Intergrade.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread