The Elder Scrolls Online: Console Enhanced releasedatum aangekondigd

Net op tijd voor de release van Blackwood.

ZeniMax Online Studios heeft de releasedatum bekendgemaakt van The Elder Scrolls Online: Console Enhanced. De next-gen versie van de populaire MMORPG is vanaf 8 juni beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

De next-gen versie komt op dezelfde dag uit als de nieuwe Blackwood-uitbreiding. Je kunt Blackwood dus meteen spelen met snellere laadtijden en verbeterde Draw Distance. Ook schaduwen en reflecties worden in de next-gen versie beter weergegeven.

Daarnaast krijg je ook de keuze tussen twee grafische voorinstellingen. In Fidelity Mode speel je de game in een 4K-resolutie aan 30 frames per seconde. Performance Mode draait de game aan 60 frames per seconde, maar dan wel in een lagere resolutie.

Wie The Elder Scrolls Online al bezit voor de PlayStation 4 of Xbox One, kan kosteloos upgraden naar de nieuwe versie. In afwachting lees je hier nog eens onze The Elder Scrolls Online: Greymoor review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread