Life is Strange: True Colors aangekondigd met release in september

Is niet meer episodisch.

Square Enix kondigt Life is Strange: True Colors aan. Dat is het derde volwaardige deel in de Life is Strange-reeks, maar zal in tegenstelling tot de vorige games niet meer episodisch zijn. Spelers kunnen de game dus in één ruk uitspelen bij de release op 10 september 2021. De game komt uit voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox-consoles en Stadia.

Life is Strange: True Colors volgt het verhaal van Alex Chen, een jonge Aziatische vrouw die sterke emoties van anderen aanvoelt, absorbeert en manipuleert. Die unieke krachten gebruikt ze om de waarheid te ontdekken achter de tragische dood van haar broer.

Alles speelt zich af in het stadje Haven Springs, maar er komen ook bekende gezichten terug. Zo zal Steph uit Life is Strange: Before the Storm een belangrijke rol spelen als één van Alex' beste vrienden en kan Alex zelfs een liefdesrelatie starten met haar.

De game wordt ontwikkeld door Deck Nine, de studio die ook verantwoordelijk was voor Before the Storm. Dontnod, de studio die verantwoordelijk was voor Life is Strange en Life is Strange 2, werkt niet meer mee aan de reeks maar sloeg zijn eigen weg in met het in 2020 verschenen Tell Me Why.

Naast Life in Strange: True Colors maakte Square Enix ook bekend dat de originele Life is Strange en Before the Storm een remaster krijgen. De Life is Strange: Remastered Collection komt in de loop van de herfst uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread