EA stelt release nieuwe Need For Speed uit

Haastige spoed is zelden goed.

Electronic Arts stelt de release van de nieuwe Need for Speed met mogelijk een jaar uit. Dat heeft de studio aan Polygon laten weten.

De voornaamste reden daarvoor is dat Criterion Games eerst gaat bijspringen bij de ontwikkeling van de nieuwe Battlefield-game die momenteel door DICE ontwikkeld wordt. Het moederbedrijf EA hoopt met die bundeling van krachten de shooter voor het einde van het fiscaal jaar (31 maart 2022) uit te brengen.

12

Volgens Electronic Arts' chief studio officer Laura Miele spelen de werkomstandigheden tijdens de coronapandemie en de overname van Codemasters ook mee. Het is vooralsnog niet duidelijk of de nieuwe Need for Speed überhaupt nog in 2022 uitkomt.

Vorig jaar maakte de uitgever bekend dat Criterion Games de nieuwe Need for Speed-game ontwikkelt. Het volgt daarmee Ghost Games op die verantwoordelijk was voor de laatste drie NFS-games.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread