Ratchet & Clank: Rift Apart releasedatum aangekondigd

De kloof is bijna gedicht.

Via de officiële PlayStation Blog heeft Sony de releasedatum van Ratchet & Clank: Rift Apart bekendgemaakt. Die PlayStation 5 exclusive lanceert op 11 juni. Sony heeft meteen ook alle pre-order bonussen onthuld.

In de game gebruikt Dr. Nefarious een apparaat om alternatieve dimensies te bezoeken. Op die manier hoopt hij een dimensie te vinden waar hij wel kan winnen van Ratchet & Clank. Daardoor raken de twee helden gescheiden en moeten ze elkaar terugvinden.

Wie de game pre-ordert, krijgt als extraatje het Carbonox armor uit Ratchet & Clank: Going Commando en kan vroegtijdig de Pixelizer uit Ratchet & Clank (2016) gebruiken. Daarnaast is er ook een Digital Deluxe Edition. Die bevat vijf extra armor sets, 20 Raritanium, de soundtrack en een digitaal artbook.

Ratchet & Clank: Rift Apart werd vorig jaar aangekondigd en moet een van de eerste grote PlayStation 5 exclusives worden. In afwachting kun je hier nog eens Carls Ratchet & Clank (2016) review lezen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread