The Elder Scrolls Online: Blackwood aangekondigd

Een prequel op The Elder Scrolls 4: Oblivion.

De The Elder Scrolls Online: Blackwood-uitbreiding is deze nacht officieel aangekondigd. Die uitbreiding speelt zich achthonderd jaar voor de gebeurtenissen in The Elder Scrolls 4: Oblivion af en is dus een prequel. Dat maakt Bethesda bekend via een teaser.

In de Blackwood-uitbreiding krijg je de taak om de plannen van de grote Oblivion-baas Daedric Prince Mehrunes te achterhalen. Volgens Bethesda bevat de uitbreiding meer dan dertig uur aan verhaal, tal van zijmissies en kun je voor de eerste keer ook de omgevingen verkennen samen met een companion, net zoals in de andere The Elder Scolls-games.

Daarnaast bevat dit hoofdstuk ook tal van locaties uit Oblivion. Zo verken je de Imperial City of Leyawiin, de troebele moerassen van Shadowfen en natuurlijk ook de Blackwood-regio waar de uitbreiding om draait.

The Elder Scrolls Online: Blackwood komt op 1 juni uit voor pc en op 8 juni voor consoles. In afwachting daarvan kun je al de slag met de Flames of Ambition DLC. Die komt op 8 maart uit voor pc, Mac en Stadia en op 16 maart voor PlayStation- en Xbox-consoles. Die DLC vormt tevens de start van het hele jaar durende Gates of Oblivion-verhaal.

Wij mochten voor jullie alvast Lead Encounter Designer Mike Finnigan interviewen over de nieuwe content. Dat interview is te bekijken op het Twitch-kanaal van Bethesda Softworks Benelux.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread