Bekijk hier het interview met Bethesda over The Elder Scrolls Online: Blackwood

Met Lead Encounter Designer Mike Finnigan.

Bethesda en ZeniMax Online Studios hebben eerder vandaag de nieuwste uitbreiding voor The Elder Scrolls Online aangekondigd. Blackwood brengt je naar de gelijknamige regio en maakt deel uit van het nieuwe, overkoepelende verhaal 'Gates of Obvlivion'.

Wij mogen voor jullie alvast Lead Encounter Designer Mike Finnigan aan de tand voelen over de nieuwe dungeons en trial. Dat interview kun je vanavond om 20:00 uur bekijken via het Twitch-kanaal van Bethesda Softworks Benelux!

Wil je meer weten over de vorige uitbreiding voor de populaire MMORPG? Hier vind je onze The Elder Scrolls Online: Greymoor review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread