Microsoft lanceert enquête over Xbox Series X controller

Next-gen concurrentiestrijd?

Microsoft wil graag weten wat gebruikers van de Xbox Series X|S-controller vinden en welke features ze nog verwachten. Daarom lanceert het bedrijf een grote enquête.

Wie een Xbox Series X|S koopt, krijgt een enquête die onder andere vraagt of de console 'next-gen aanvoelt' en of gebruikers bepaalde PlayStation 5 DualSense-features willen zien op de Xbox Series X|S-controller.

MicrosoftSurvey2
Vragen gaan onder andere over de Share-knop.

Microsoft liet zich in het verleden al inspireren door concurrent Sony. Zo bevat nu ook de nieuwe Xbox Series X-controller een share-knop waarmee je beeldmateriaal kunt vastleggen. Mogelijk krijgen de Xbox-controller in de toekomst dus nog extra features. De DualSense controller werd immers erg goed onthaald vanwege zijn haptic feedback en adaptive triggers.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread