CD Projekt Red reageert op rechtszaak tegen Cyberpunk 2077

Plant 'krachtige acties'.

Cyberpunk 2077-ontwikkelaar CD Projekt RED reageert officieel op de gerechtelijke stappen die enkele investeerders ondernemen omwille van de belabberde staat van de game op de PlayStation 4 en Xbox One.

De investeerders klagen de studio aan omdat die niet aan hen meldde dat de PlayStation 4- en Xbox One-versies van Cyberpunk 2077 'quasi onspeelbaar zijn vanwege de vele bugs'. Omdat de geldschieters het hier niet bij willen laten, dienden ze op 24 december een officiële aanklacht tegen CD Projekt RED in.

CP2077

De ontwikkelaar reageert nu voor het eerst door te zeggen dat het 'krachtige acties' zal ondernemen om zich te verdedigen tegen de tegenpartij. Wat de investeerders precies willen van CD Projekt RED, staat niet in de aanklacht.

Ondanks de slechte start van Cyberpunk 2077 en het verwijderen van Cyberpunk 2077 uit de PlayStation Store werd Cyberpunk 2077 al meer dan 13 miljoen keer verkocht.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Digital FoundryDe beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Makers van Skyrim-mod Enderal werken aan nieuwe game

De mod heeft zijn laatste patch gekregen.

New Pokémon Snap releasedatum bekend

Bevat meer dan 200 Pokémon.

Battle.net krijgt totale make-over

Europese release volgt later.

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread