Spider-Man: Miles Morales update maakt raytracing aan 60fps mogelijk

Krijgt Spider-Man Remastered ook deze update?

De laatste Spider-Man: Miles Morales update voor PlayStation 5 zorgt ervoor dat je de game kunt spelen met raytracing aan 60fps.

Patch 1.007 voegt de Performance RT-mode toe. Die laat je de game spelen met raytracing en aan 60fps. Voordien kon je de game enkel spelen met raytracing aan 30fps of zonder raytracing aan 60fps.

Naar aanleiding van de update vragen spelers zich af of Marvel's Spider-Man Remastered binnenkort ook te spelen zal zijn met raytracing en aan 60 fps. Een fan en stelde de vraag op Twitter aan community director James Stevenson. Die reageerde met een denkende emoji. Wat hij daarmee bedoelt, is voorlopig een groot vraagteken.

Ben je benieuwd naar onze mening over de nieuwste Spider-Man-game? Lees dan zeker Jasper zijn Spider-Man: Miles Morales review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread