Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 komt waarschijnlijk pas in de tweede helft van 2021 uit

Nog meer kopzorgen voor Paradox.

Paradox Interactive-topvrouw Ebba Ljungerud heeft meer duidelijkheid gegeven over de releasedatum van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Afgelopen zomer werd de release nog uitgesteld naar 2021, maar volgens Ljungerud zal de uiteindelijke releasedatum waarschijnlijk pas in de tweede helft van volgend jaar vallen.

De sequel op cultklassieker Vampire: The Masquerade - Bloodlines werd vorig jaar aangekondigd, maar doorzwom sindien al heel wat woelige waters. Eerder dit jaar werd onder andere de samenwerking met schrijver Chris Avellone stopgezet na melding van seksueel misbruik.

Deze zomer werden ook onverwacht lead narrative designer Brian Mitsoda en creative director Ka'ai Cluney aan de deur gezet. Senior narrative designer Cara Ellison zette in oktober dan weer de samenwerking met ontwikkelaar Hardsuit Labs stop.

Volgens Paradox Interactive spelen ook de coronapandemie en het porten van de game naar de PlayStation 5 en Xbox Series X|S een rol in de vele vertragingen. Volgens Ebba Ljungerud is een release in de eerste helft van volgend jaar dan ook niet erg waarschijnlijk.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread